2013 - 1%, dziękujemy! Jesteście wspaniali!

Aktualności » 2013 - 1%, dziękujemy! Jesteście wspaniali!

2014-10-23 17:07

październik 2013

1% DZIĘKUJEMY!!! Jesteście wspaniali :-)

WSZYSTKIM OSOBOM, KTÓRE PRZEKAZAŁY DLA PODOPIECZNYCH NASZEJ FUNDACJI 1% PODATKU Z 2012 ROKU PRAGNIEMY ZŁOŻYĆ SERDECZNE PODZIĘKOWANIA! DZIĘKUJEMY ZA SERCE, WSPARCIE I ZROZUMIENIE POTRZEB NASZYCH CZWORONOGÓW.

Dzięki Waszemu gestowi serca możemy pomóc znacznie większej ilości zwierzaków, niż w latach poprzednich. Zebraliśmy pieniądze na bieżące potrzeby – opiekę weterynaryjną, leki, karmę. Mogliśmy też zakupić niezbędny do naszej działalności sprzęt, taki jak między innymi kennele, kontenerki, żywołapki, legowiska, kuwety itp. Każda przekazana nam złotówka jest i będzie wydana na pomoc dla naszych czworonożnych przyjaciół.

Dziękujemy także prasie lokalnej, instytucjom i biurom księgowym, które przyczyniły się do rozpowszechnienia informacji o możliwości przekazania nam 1% podatku.

„Pa­miętaj, że wszys­tko, co uczy­nisz w życiu, zos­ta­wi ja­kiś ślad. Dla­tego miej świado­mość te­go, co robisz”

/P.Coelho