Artyści naszym podopiecznym

Aktualności » Artyści naszym podopiecznym

2017-05-07 18:20

Podczas tegorocznej edycji festiwalu filmowego „Kino Na Granicy” do Cieszyna przyjechało wielu znanych i cenionych artystów – reżyserów, scenarzystów, aktorów. Część z nich oprócz swojej pasji do kina i filmu wykazała się również swoją pasję do... psów!

Trzeciego maja przed Restauracją Hotelu Liburnia odbyło się wzruszające spotkanie. Spotkanie artystów z naszymi obecnymi i byłymi podopiecznymi. Agnieszka Holland, Kasia Adamik, Kinga Dębska, Barbara i Janusz Zaorscy, Barbara i Mariusz Grzegorzek, Mary Komasa, Barbara Kurzaj, Małgorzata Zajączkowska, Ireneusz Czop – to cudowni artyści, którzy całym sercem wspierają adopcje psów ze schroniska. Serdecznie dziękujemy za wiele miłych słów, a psiaki – za mnóstwo głaskania, całusów i kilka ciasteczek :)

"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa".
Bo każdy adoptowany pies to krok do przodu, to krok do lepszego świata. Pamiętajmy o tym!