Budki dla kotów wolno żyjących

2014-10-23 18:05

luty 2014

Budki dla kotów wolno żyjących

Dzięki ofiarności i wielkiemu sercu Pani Beaty Ch. z Bielska Białej nasza fundacja otrzymała kilkanaście solidnych, ciepłych    i estetycznych budek dla kotów wolno żyjących. Budki takie sprawdziły się już u potrzebujących kotów w Bielsku, a teraz nasze kociaki otrzymają takie piękne apartamenty. Budki są ciepłe, zrobione z bardzo grubego styropianu, w środku wyłożone polarowymi kocami, a z zewnątrz owinięte folią izolacyjną. Każdy z domków posiada „wizytówkę”, aby było wiadomo, czym jest i do kogo należy. Pani Beacie, i wszystkim osobom, które jej pomagały w budowie z całego serca bardzo serdecznie dziękujemy:-) Dziękujemy też za przekazaną ze zbiórki karmę, koce i materiały, a przyjaciółce fundacji z Bielska – Asi za przetransportowanie budek i wszystkich darów do nas.

Budki są przeznaczone dla kotów wolno żyjących, aby miały ciepłe i bezpieczne schronienie.