Chcesz pomagać zwierzętom? Zostać wolontariuszem? Zapraszamy na szkolenie.

Aktualności » Chcesz pomagać zwierzętom? Zostać wolontariuszem? Zapraszamy na szkolenie.

2015-01-10 13:54

Chcesz pomagać zwierzętom? Zostać wolontariuszem? Zapraszamy na szkolenie

W dniu 25 stycznia (niedziela) o godzinie 13.30 Fundacja „Lepszy Świat” organizuje wewnętrzne szkolenie dla wolontariuszy oraz osób z nami współpracujących. Serdecznie zapraszamy także osoby, które chciałyby zostać wolontariuszami naszej fundacji. Poza głównymi tematami szkolenia przewidujemy dyskusję nad problemami, z którymi borykają się osoby pomagające zwierzętom. Będzie też możliwość podpisania umowy o wolontariat.

Zgłoszenia (wraz z numerem kontaktowym) przesyłajcie do dnia 19 stycznia na adres: biuro@fundacjalepszyswiat.pl

25 styczeń (niedziela) godzina 13.30, sala szkoleniowa

Cieszyn, Hotel „Liburnia” (koło Castoramy), ul. Liburnia 10