Cieszyńskie przedszkolaki pomagają zwierzakom!

Aktualności » Cieszyńskie przedszkolaki pomagają zwierzakom!

2014-10-23 17:37

styczeń 2014

Cieszyńskie przedszkolaki pomagają zwierzakom!

Ruszyła akcja cieszyńskich przedszkolaków! Przez cały okres ferii zimowych dzieci wraz z rodzicami i opiekunami przedszkolnymi pomagają zwierzakom będącym pod opieką Fundacji „Lepszy Świat” oraz cieszyńskiego schroniska „Azyl”.

Do akcji zbiórki karmy dla potrzebujących zwierzaków dołączyło aż 7 cieszyńskich placówek przedszkolnych! A inicjatorem akcji jest przedszkole „To Tu” z Cieszyna. A oto przedszkola gdzie uczęszczają mali wolontariusze pomagający zwierzakom:

„To Tu” ul. Kamienna 3c

„To Tu” ul. Polna 3c