Dakota i jej dzieci

Aktualności » Dakota i jej dzieci

2020-05-07 11:01

Dziś przedstawiamy Wam Dakotę, która niedawno trafiła do nas razem ze swoimi świeżo narodzonymi dziećmi - Nevadą i Texasem

Ta czteroletnia suczka w kłębie ma ok 45 cm. Jest nieco zestresowana nową sytuacją, ale pobyt w naszym domu tymczasowym dobrze na nią wpływa. Dakota ładnie chodzi na smyczy, jednak na spacerach źle reaguje na inne psy. Być może to chwilowa sytuacja związana z tym, że niedawno urodziła. Ale nie wiemy tak naprawdę co przeszła i jak dokładnie przebiegnie proces jej oswajania. Z pewnością sunia musi trafić w ręce osoby która podejdzie do niej z cierpliwością i wyrozumiałością.

Nevada i Texas mają obecnie ok 6 tygodni. Powoli i radośnie poznają świat. Zapowiada się, że wyrosną na większe psiaki. Za kilka tygodni, kiedy nauczą się samodzielnie jeść i zostaną zaszczepione będą mogły zostać wydane do adopcji. Suczka na chwilę obecną jest już zarezerwowana.

Serdecznie zachęcamy do kontaktu w sprawie adopcji Dakoty i jej synka pod numerami telefonów: Kasia: 782 717 771, Iwona: 793 555 194