Jesienna akcja adopcyjna Leroy Merlin

Aktualności » Jesienna akcja adopcyjna Leroy Merlin

2017-11-15 21:20

Jesienna akcja adopcyjna Leroy Merlin

Dyrekcji oraz pracownikom naszego cieszyńskiego Leroy Merlin bardzo leży na sercu los bezdomnych zwierząt. Aby pomóc zwierzakom, fundacji i schronisku zorganizowali akcję adopcyjną „Zaadoptuj psa”. Pani dyrektor i część pracowników nie zważając na deszczową pogodę odwiedziło cieszyńskie schronisko by poznać nasze bezdomniaki, i we współpracy z fundacją pomóc w znalezieniu domu chociaż niewielkiej części z nich. Robiliśmy zdjęcia, psiaki wyszły na spacer, były wniebowzięte obecnością tylu wspaniałych osób, które wygłaskały je za wszystkie czasy. Było zimno i mokro, ale także wesoło, i warto było aby dać im jakąkolwiek szansę na własny dom. W trakcie odwiedzin fotograf robił zdjęcia, które można obejrzeć w sklepie Leroy w Cieszynie, ul. Liburnia 10 oraz w naszej galerii poniżej.

Gorąco zachęcamy do adopcji jednego z psiaków ze zdjęć, lub innego, mieszkającego w cieszyńskim schronisku pieska, a pracownikom Leroy dziękujemy za wspaniałą inicjatywę i pomoc dla zwierzaków.  Liczymy na dalszą współpracę.