Kalendarze 2018

Aktualności » Kalendarze 2018

2017-12-30 14:02

JUŻ SĄ!!! :-)

Mamy przyjemność przedstawić Wam nasze nowe kalendarze na 2018 rok:-) Tym razem psio i koto-luby znajdą coś całkiem indywidualnie dla siebie. Kalendarze „Pieskie życie” i „Koci zakątek w Cieszynie” przedstawiają zdjęcia naszych fundacyjnych podopiecznych, którzy szukają nowych kochających domów. W ten sposób chcemy zachęcić wszystkich do adopcji tych i innych wspaniałych zwierzaków. Psi bohaterowie mieszkają w naszych domach tymczasowych i hotelikach, natomiast koty to mieszkańcy naszego małego kociego przytuliska.

Kalendarze są w formacie A4, więc zmieszczą się na każdą ścianę! Dochód ze sprzedaży cegiełek-kalendarzy będzie przeznaczony na pomoc naszym zwierzakom. Taką cegiełkę można kupić za 30 złotych, wpłacając kwotę na konto fundacji (należy podać wówczas na maila biuro@fundacjalepszyswiat.pl adres do wysyłki) lub poprzez naszych wolontariuszy, a także bezpośrednio w przychodni weterynaryjnej „Olwet” w Cieszynie, ul. B. Chrobrego 25. Istnieje także możliwość dowiezienia kalendarza do Skoczowa lub Ustronia.

Gorąco zachęcamy do zakupu cegiełek!:-)

Serdecznie dziękujemy też tym, którzy wsparli druk kalendarzy – hipermarketowi Leroy Merlin w Cieszynie, drukarni CMYK w Cieszynie oraz prywatnym darczyńcom.