Kalendarze - cegiełki. Wspomóż podopiecznych fundacji!

Aktualności » Kalendarze - cegiełki. Wspomóż podopiecznych fundacji!

2017-01-04 18:43

Kalendarz na pomoc bezdomym psom!

Nasza fundacja, przy wsparciu ludzi dobrej woli, oraz dzięki dzieciom z Katolickiego Przedszkola w Cieszynie, które wykonały porterety, wydała w tym roku kalendarz.

Gorąco zachęcamy do zakupu cegiełek - kalendarzy. Cena minimalna cegiełki to 25 złotych, oczywiście jeżeli ktoś chciałby zaoferować więcej, będziemy bardzo wdzięczni.

W kalendarzu prezentujemy prace dzieci wykonane na podstawie zdjęć psów przebywających w schronisku "Azyl" w Cieszynie. Prace te, oraz wystawa która odbyła się w czerwcu 2016 w Domu Narodowym w Cieszynie mają na celu szerzenie świadomości dotyczącej losu zwierząt zamieszkujących w schroniskach oraz propagowanie idei adopcji.

Osoby zainteresowane zakupem cegiełek prosimy o wpłaty na konto:

Fundacja dla Zwierząt i Środowiska „LEPSZY ŚWIAT”
ING Bank Śląski, 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319

z dopiskiem "darowizna cegiełka-kalendarz"

oraz o przesłanie na adres: biuro@fundacjalepszyswiat.pl lub telefonicznie pod numerem 782 717 771 informacji o tym, w jaki sposób możemy dostarczyć cegiełkę.