Kup koszulkę, wspomóż zwierzaka!

Aktualności » Kup koszulkę, wspomóż zwierzaka!

2016-03-20 16:55

UWAGA!

15.03.2016 r. ruszamy wraz z platformą Mojakampania.pl z akcją "Przytul zwierzaka"!

Celem akcji jest zakup karmy i leczenie psów i kotów będących pod opieką naszej fundacji.

Idzie wiosna, każdemu z nas przyda się fajna koszulka lub eko-torba, a każdemu z bezdomnych zwierzaków przyda się miska wypełniona jedzeniem.

Co łączy koszulkę, torbę i bezdomne zwierzaki?

Każda kupiona koszulka lub torba wspomoże zakup karmy i leków dla zwierzaków będących pod opieką Fundacji Lepszy Świat. Jedna koszulka to minimum pięć nakarmionych mordek i pyszczków.

KOSZULKI I TORBY Z KOTEM:

KOSZULKI I TORBY Z PSEM:

POMAGAJ NA DWA SPOSOBY:

1. KUP KOSZULKĘ LUB TORBĘ Z NASZYM NADRUKIEM

Każda kupiona koszulka lub torba pozwoli na zakup karmy dla psów i kotów będących pod opieką Fundacji Lepszy Świat. Jedna koszulka to minimum pięć nakarmionych mordek i pyszczków.

2. WYPROMUJ AKCJĘ WŚRÓD ZNAJOMYCH.

Udostępnij informacje o akcji na swojej osi czasu na Facebooku i w innych mediach społecznościowych. Zachęć znajomych do wsparcia zwierzaków ze schroniska i propagowania idei pomocy.

Zapraszamy na wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/839861772808063/

Klikając w linki zostaniecie przekierowany na stronę do zakupu wspaniałych koszulek i toreb! Nie czekajcie i sprawcie prezent sobie lub komuś bliskiemu i wesprzyjcie Nas dokładając swoją cegiełkę dobroczynności :) Część pieniędzy ze sprzedaży zostanie przekazana na pomoc naszym podopiecznym.

Kampania trwa 3 tygodnie, macie czas do 5.04.2015 do godz. 23.59!

Już czas na zakupy!

KOSZULKI I TORBY Z KOTEM:

KOSZULKI I TORBY Z PSEM: