Na Małej Czantorii sylwestrowa zbiórka na rzecz fundacji!

Aktualności » Na Małej Czantorii sylwestrowa zbiórka na rzecz fundacji!

2016-12-29 19:03

Wspaniałą i bardzo mądrą inicjatywę wykazali organizatorzy Sylwetra Narciarskiego na Małej Czantorii. Proponują uczestnikom zabawy przekazanie pieniędzy zamiast na fajerwerki i sztuczne ognie, na rzecz bezdomnych potrzebujacych zwierząt. Inicjatywa tym ważniejsza, że jak wiemy sylwestrowe ognie, fajerwerki i wybuchy są przyczyną bezdomności wielu zwierząt, które w strachu i panice potrafią uciekać wiele kilomentrów. Gubią się i już nigdy nie wracają do swoich domów, trafiają do schronisk lub giną pod kołami samochodów.

Dziękujemy i zapraszamy na Sylwestra do Ustronia, na Małą Czantorię!:-)