Najmłodsi cieszyniacy pomagają czworonogom!

Aktualności » Najmłodsi cieszyniacy pomagają czworonogom!

2014-11-27 22:05

Cieszyńskie przedszkolaki po raz drugi ruszają do akcji!:-) Dołączyli do nich kolejni młodzi wolontariusze!

Już po raz drugi nasi czworonożni podopieczni mogą liczyć na małych cieszyńskich wolontariuszy, uczęszczających do Przedszkoli "To Tu". Do wspólnej pomocy w tym roku dołączyły kolejne placówki oświatowe, które chcą wspomóc naszych podopiecznych. Wszystkich małych i dużych, którym zależy na losie bezdomnych zwierzaków zachęcamy do przyłączenia się do tej wspaniałej akcji pełnych serca dzieciaków i młodzieży!:-)

Placówki biorące udział w zbiórce to:

"To Tu" ul. Kamienna 3c

"To Tu" ul. Polna 3c