Niesamowite charytatywne schow, dziękujemy!:-)

Aktualności » Niesamowite charytatywne schow, dziękujemy!:-)

2015-01-19 10:13

Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY ZA NIESAMOWITE CHARYTATYWNE SHOW TANECZNE

ZORGANIZOWANE PRZEZ

TAHIRĘ

– tancerkę, instruktorkę i choreografkę tańca orientalnego, założycielkę i choreografkę formacji tanecznej Al – Qamara,   organizatorkę ogólnopolskiego Festiwalu Tańca Orientalnego Orientalna rewolucja!

Dziękujemy wszystkim artystom,którzy wzięli udział w tym wspaniałym wydarzeniu. Wszystkim uczestnikom, którzy kupując cegiełkę przyczynili się do wsparcia naszej Fundacji, a przede wszystkim do wsparcia naszych czworonożnych podopiecznych….

Dzięki takim ludziom jak Wy możemy pomagać, ratować...  Możemy po prostu istnieć….

Dzięki takim jak Wy wiemy, że warto! Chce się chcieć!:-)))

SZACUN DLA WSZYSTKICH! JESTEŚCIE WIELCY!!!

„Mówisz, że ja ci pomogłem. Była to moja przyjemność, tańczyłem mój taniec. Pomogło ci to, no to cudownie. Przyjmij moje gratulacje. Niczego mi nie zawdzięczasz”.

/Anthony de Mello /