Nietrafiony prezent może pomóc!

Aktualności » Nietrafiony prezent może pomóc!

2018-12-29 16:52

Nietrafiony prezent? Nie musi zalegać w szafie, a może pomóc potrzebującym zwierzętom!

Bywa tak, że dostajemy pod choinką prezenty, które nie tylko nas nie cieszą, ale są nam także zupełnie niepotrzebne i latami zalegają gdzieś na półkach. Jest na to sposób! W czerwcu organizujemy kolejny piknik charytatywny Miau&Hau. Na poprzednim pikniku loteria fantowa cieszyła się wielkim powodzeniem, sprzedały się wszystkie losy, a za zebrane pieniądze kupiliśmy karmę dla naszych podopiecznych. Już teraz zbieramy fanty, które możemy przeznaczyć na kolejną  loterię, dlatego jeśli ktoś trafił na taki właśnie niechciany prezent, lub może zalegają mu w szafach te z poprzednich lat chętnie przyjmiemy. Jeżeli ktoś chce się pozbyć niepotrzebnych, ale nowych rzeczy można je przynieść do naszego biura, które uruchamiamy od stycznia, w Cieszynie, ul. Katowicka 157 (przy drodze na Hażlach). Możemy też sami odebrać np. w Skoczowie, Cieszynie, Ustroniu (wówczas prosimy o kontakt) lub można go wysłać do nas na podany wyżej adres. Pomagajmy i sobie posprzątajmy:-)