Ogromny sukces aukcji charytatywnej! KUFA. design i Hoła- Holson Dziękujemy!

Aktualności » Ogromny sukces aukcji charytatywnej! KUFA. design i Hoła- Holson Dziękujemy!

2020-08-08 08:35

Imponującą kwotę 1500 zł udało się zebrać dla naszych podopiecznych dzięki niezwykłej inicjatywie wspaniałych artystów!

Inicjatorzy akcji "Artyści dla Lepszego Świata", czyli twórcy z KUFA.design (https://www.kufadesign.com/pl) podarowali jedną ze swoich pięknych rzeźb - Bullterierra. Oddali ją w ręce utalentowanej tatuatorki Hoła- holson (https://hola-holson.com/) i dzięki niej powstało unikatowe dzieło sztuki.

Przez pięć dni można było licytować tą niesamowitą pracę na profilu KUFY: https://tiny.pl/755x3

Wczoraj o godzinie 21:00 aukcja zakończyła się. Szczęśliwym wygranym stał się Pan Wojciech Batko, któremu serdecznie gratulujemy i z całego serca dziękujemy za ten wspaniały gest.

Szczególne podziękowania w imieniu ludzi Fundacji oraz naszych podopiecznych składamy Kasi i Bartkowi z KUFA.design za tą szlachetną inicjatywę, Marcie Hoła - holson za wkład jaki miała w powstanie tej niepowtarzalnej rzeźby oraz Grzegorzowi Lisowi za pomoc w malowaniu Kufy, Kasia Latajka Make-up za makijaż Marty, widoczny na fotografiach oraz Vjolca Behluli za cudowną sesję zdjęciową Kufy i Marty!!!