Robiąc zakupy wesprzyj czworonogi za darmo!

Pamiętacie skatowaną Belę? Szuka domu:-)

Aktualności » Pamiętacie skatowaną Belę? Szuka domu:-)

2018-05-13 13:38

Bela szuka domu!

Pamiętacie Belę? Suczkę, która cudem uniknęła śmierci przez skatowanie siekierą przez właściciela. Oto nasza Bela, w hoteliku, który dzięki Waszemu wsparciu możemy opłacaćJ Bela jest cudownym, bezproblemowym i grzecznym psem. Świetnie się zaaklimatyzowała, stała się psiakiem domowym, uwielbia spacery, inne psy, kocha ludzi. Utrzymuje czystość i nie niszczy w domu. To wspaniała suczka. Teraz do szczęścia brakuje jej tylko dobrego domu! Szukamy najlepszego domu dla Beli, kto ją pokocha i zabierze do siebie na zawsze? Na zdjęciu jest z naszym drugim podopiecznym, malutkim Czekiem, który także już bardzo długo czeka na nową rodzinę. A może ktoś chciałby mieć dwójkę takich przyjaciół;-)

W sprawie adopcji można kontaktować się z fundacją, tel. 782 717 771.