PIT z Saldo.pl

Aktualności » PIT z Saldo.pl

2017-12-12 13:10

PIT z Saldo.pl

Jak w poprzednim roku ekipa Biura Rachunkowego „Saldo.pl” w ramach rozliczania PIT-ów pomoże między innymi naszym potrzebującym zwierzakom. O takiej akcji w czasie rozliczania podatku za 2016 rok pisał cieszyński portal OX.PL http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,35940,saldo--i-musi-sie-zgadzac.html. Jeżeli 1% z rozliczanego pitu wyniesie minimum 40 zł i zostanie przekazany dla podopiecznych fundacji „Lepszy Świat” biuro rozliczy PIT za darmo. To dla nas i dla naszych zwierzaków bardzo duża pomoc. W poprzednim roku poza tym, że biuro rozliczało PIT-y osobom przekazującym nam 1% nie pobierając za to wynagrodzenia, to dodatkowo na zakończenie akcji właściciele biura przekazali nam 1 100 złotych pochodzących z pieniędzy zarobionych z rozliczenia innych podatników, za co z całego serca dziękujemy!

Serdecznie zachęcamy do wsparcia akcji, rozliczając się w biurze Saldo.pl można pomóc między innymi naszym podopiecznym, a ekipa biura jak co roku jest gotowa i chętna do pomocy!