Pomoc od EstetiQ day spa z Cieszyna!

Aktualności » Pomoc od EstetiQ day spa z Cieszyna!

2017-01-31 16:51

Łącznie 160 kg karmy dla psów i kotów zostało nam przekazanych dzięki akcji pomocy zwierzętom zorganizowanej przez  gabinet kosmetyczny EstetiQ day spa, znajdujący się w Cieszynie, przy ulicy Menniczej 48/2 (I Piętro).

Jest to dla nas ogromna pomoc!

Dzięki wcześniejszemu kontaktowi Panie zakupiły taką karmę, którą nasi podopieczni mogą jeść i dobrze tolerują. Z uwagi na swój stan zdrowia nie każdą karmę możemy dać naszym zwierzętom. Otrzymaliśmy 84 kilogramy Puriny Dog Chow Adult Chicken, 56 kilogramów Puriny Dog Chow Mature, oraz saszetki i puszki dla kotów i kociąt Whiskas z drobiem w galarecie, puszki dla psów, 7,5 kilograma makaronu, koce, ręczniki i akcesoria.

W imieniu fundacji oraz naszych podopiecznych serdecznie dziękujemy za akcję, pomoc i wielkie serca Paniom Izie i Kasi ze studia kosmetycznego EstetiQ day spa !