Poszukujemy pracownika ds administracyjnych

Aktualności » Poszukujemy pracownika ds administracyjnych

2019-10-15 20:39

W związku z realizacją projektu Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich Priorytet 1a: Wsparcie działań misyjnych i rozwoju instytucjonalnego poszukujemy pracownika ds. administracyjnych.

Szukamy osoby dynamicznej, aktywnej, komunikatywnej, z własną inwencją, chętnej do poszerzania swojej wiedzy i podejmowania nowych wyzwań, której bliska jest pomoc zwierzętom i ekologia.

Miejsce pracy: Cieszyn

Zadania: koordynacja pracy biura i organizacja spraw administracyjnych, zarządzanie korespondencją oraz zapewnienie właściwego przepływu informacji w fundacji, zarządzanie organizacyjne szkoleniami, poszukiwanie funduszy, dotacji, grantów, przygotowywanie kampanii marketingowych, organizacja wydarzeń, prowadzenie strony internetowej oraz fanpage fundacji, ścisła współpraca z zarządem fundacji oraz księgowością, sporządzanie zestawień i raportów, prowadzenie sklepiku internetowego.

Wymagania:

• Zdolności nawiązywania i utrzymywania kontaktów, umiejętności interpersonalne,

• Umiejętności prowadzenia rozmów i negocjacji,

• Samodzielność w planowaniu i realizowaniu zadań,

• Dobra organizacja pracy,

• Odpowiedzialność za powierzone zadania, precyzja, skrupulatności oraz rzetelności w ich realizacji,

• Umiejętność obsługi komputera oraz urządzeń biurowych, w tym dobra znajomość pakietu MS Office (Excel oraz Word),

• Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu,

• Gotowość do udziału w szkoleniach i doskonaleniu umiejętności.

Mile widziana wiedza w zakresie pisania projektów i doświadczenie w fundraisingu.

Oferujemy:

• Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,

• Interesującą pracę w dynamicznie rozwijającej się fundacji,

• Możliwość stałego podnoszenia kwalifikacji zawodowych, dostęp do szkoleń,

• Przyjazną atmosferę pracy i koleżeńskie relacje w zespole,

• Niezbędne narzędzia pracy, dopasowane do potrzeb i specyfiki stanowiska.

Jeśli jest Ci bliska nasza misja oraz posiadasz kompetencje potrzebne na tym stanowisku, a także masz w sobie determinację do pomagania zwierzętom zapraszamy Cię do złożenia aplikacji online do 27 października 2019 na adres: biuro@fundacjalepszyswiat.pl. Prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Fundację dla Zwierzą t i Środowiska „Lepszy Świat” w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko."

Umowa o prace zostanie podpisana z wybraną osoba od dnia 4 listopada 2019 roku.