Poszukujemy wolontariuszy do opieki nad kotami!

Aktualności » Poszukujemy wolontariuszy do opieki nad kotami!

2017-03-24 17:43

Cieszyn!

Pilnie poszukujemy miłośników kotów, nowych wolontariuszy, którzy pomogą nam w wyłapywaniu (oczywiście za pomocą bezpiecznego dla ludzi i zwierząt sprzętu, który zapewniamy) bezpańskich kotów na terenie Cieszyna. Jak wiecie opiekujemy się bezdomnymi zwierzętami na terenie Cieszyna i okolic, sterylizujemy, kastrujemy i leczymy. Niestety brakuje nam wolontariuszy, którzy w swoim wolnym czasie, po pracy, czy nawet późnym wieczorem lub w weekendy będą przyjmować zgłoszenia i pomogą wyłapywać koty wolno żyjące oraz domowe, a następnie będą przekazywali je pod naszą opiekę. Poszukujemy też osób, które zaopiekują się kotami mieszkającymi w naszej fundacji, pomogą przy karmieniu, sprzątaniu, zabawach z kociakami, oraz w ogłoszeniach i adopcjach.

Zachęcamy do współpracy! kontakt: Martyna 602 281 820