Psie sieroty mają już domy:-)

Aktualności » Psie sieroty mają już domy:-)

2014-10-23 18:15

maj 2014

Psie sieroty mają już swoje domy:-)

W ostatnich tygodniach pod opiekę fundacji trafiła z różnych miejsc trójka uroczych psich maluchów. Bolek został znaleziony w rowie w Skoczowie, był cały mokry i trząsł się z zimna. Został zabrany do domu tymczasowego wolontariuszki, a teraz cieszy się już nowym ciepłym domem. Loluś trafił do cieszyńskiego schroniska razem z siostrą Tolą, która szybko znalazła nowy dom. Lolek został tam sam, więc zabraliśmy go do domu tymczasowego, podobnie jak Pikę i Calineczkę, które także trafiły do schroniska kilka tygodni później. Wszystkie psie sierotki są szczęśliwe, zdrowe i mają już nowe domy.