Roxi, Sophie i Marshall są już gotowe aby pójść w świat:-)

Aktualności » Roxi, Sophie i Marshall są już gotowe aby pójść w świat:-)

2019-10-14 12:16

nasze malutkie wykarmione butelką rodzeństwo jest już gotowe, aby pójść w świat do nowych rodzin. Przedstawiamy Roxi, Sophie i Marshalla :-)

Roxi- sunia o ślicznym brązowym pręgowanym umaszczeniu. Jest odważna, ciekawska i wszędzie jej pełno. Lubi zabawy z rodzeństwem oraz bieganie za kotem. Wszystkich uważa za przyjaciół. Jest towarzyska, gdy jest śpiaca wspina sie na łóżko, i czeka aż ją ktos weźmie na kolana, uwielbia być drapana i głaskana, wtedy od razu zasypia. Ma kontakt z dziećmi i innymi zwierzętami. Lubi przestrzeń, biega po całym mieszkaniu i zagląda w każdy kąt.

Sophie- brązowo - biała sunia najmniejsza z rodzeństwa, ale umie o siebie zadbać. Charakterna I czasami zadziorna. Jest najbardziej ostrożna z rodzeństwa. Chodzi tylko w miejsca które zna , tam czuje się najpewniej. Lubi kontakt z ludźmi. Uwielbia wylegiwać się na kolanach, I być głaskana.

Marshall- czarno-biały największy i najspokojniejszy , czasami fajtłapa, niezdara. Wiadomo lubi czasami poszaleć i poganiać za siostrami i kotami. Uwielbia ciepło, najczęściej układa się spać pod grzejnikiem. Lubi kontakt z ludźmi. Ciekawski i wszędobylski. Oczywiście tak jak jego siostry lubi się przytulać i zasypiać na kolanach.