Robiąc zakupy wesprzyj czworonogi za darmo!

Ruszyła akcja Tesco „Decydujesz – pomagamy”, prosimy o głosy dla naszych kotów!

Aktualności » Ruszyła akcja Tesco „Decydujesz – pomagamy”, prosimy o głosy dla naszych kotów!

2018-05-07 22:54

Kochani

Dzisiaj ruszyła akcja Tesco „Decydujesz – pomagamy”. Będzie trwała do 4 czerwca 2018.

Nasza fundacja złożyła projekt „Koci zakątek w Cieszynie”, który ma na celu doposażenie naszej cieszyńskiej kociarni oraz zakup trzeciej brakującej lampy bakteriobójczej. Konkurujemy w dwoma innymi projektami. W głosowaniu na nasz projekt biorą udział dwa sklepy Tesco – w Ustroniu i Skoczowie. Nasza gorąca prośba! Gdy robicie zakupy głosujcie na pomoc dla naszych bezdomnych kociaków!!! Wystarczy zrobić zakupy w Tesco na dowolna kwotę, przy kasie dostaniecie żeton, należy go wrzucić w okienko wybranego projektu (jesteśmy w środkowej urnie!!!). Bardzo na Was liczymy, dajcie znać rodzinie i znajomym, możemy dostać 5000 złotych na pomoc dla naszych kotów!