Show taneczne na rzecz naszych podopiecznych! Zapraszamy!

Aktualności » Show taneczne na rzecz naszych podopiecznych! Zapraszamy!

2015-01-08 22:58

Tahira, szkoła tańca Cubana oraz fundacja Lepszy Świat zapraszają na niesamowite show taneczne, z którego wszystkie środki zostaną przekazane na cel charytatywny. Tancerze z Ukrainy, Warszawy, Bielska-Białej i okolic zatańczą dla Was, aby wesprzeć fundację opiekującą się porzuconymi zwierzętami. Gorące rytmy: salsa, burleska, jazz, dancehall, hip-hop, taniec orientalny, breakdance. Startujemy 17 stycznia 2015 o godz. 19:30, Aula Zespołu Szkół Samochodowych i Ogólnokształcących przy ulicy Filarowej 52 w Bielsku-Białej. Wstęp w formie cegiełki dostępnej przed wejściem.

Pomóżcie porzuconym zwierzętom w tym trudnym zimowym czasie. Zapraszamy!