Szczęścia w Nowym Roku!

Aktualności » Szczęścia w Nowym Roku!

2017-12-31 14:12

DZIĘKUJEMY ZA KOLEJNY ROK Z NAMI!

Kończy się kolejny rok naszej wspólnej pracy na rzecz pomocy bezdomnym i pokrzywdzonym zwierzętom. Z tej okazji chcielibyśmy wszystkim tym, którzy są z nami, serdecznie podziękować za pomoc, wsparcie, dobre słowo, życzliwość i zrozumienie. Bardzo dziękujemy Wam za serce jakie dajcie naszym czworonożnym przyjaciołom, za domy które u Was znalazły, za wszelką pomoc jaką przekazaliście podopiecznym fundacji. Za to, że dzielicie się wszystkim co macie, mimo, iż czasem i Wam samym jest przecież ciężko.

W minionym roku wsparliście wiele naszych akcji dla zwierząt, dzięki Wam kilkadziesiąt psów opuściło schronisko i znalazło swoje miejsce na ziemi, i dzięki Waszemu wsparciu udało nam się uratować ponad sto bezdomnych kotów.

Dziękujemy wszystkim za darowizny jakie wpłaciliście na konto fundacji, te jednorazowe i te stałe, za 1%, za karmę, rzeczy dla zwierząt, za organizację zbiórek i za wszystko, co pomogło nam w działalności.

Jesteście wspaniali!:-) Bądźcie nadal z nami w nadchodzącym roku.

Z okazji nadchodzącego 2018 roku życzymy wszystkim Przyjaciołom fundacji wszelkiej pomyślności, szczęścia, wielu powodów do radości, słońca i ciepła na co dzień, a także miłości i dobrej energii wokół Was. Zdrowia i powodzenia dla Was wszystkich i dla Waszych zwierzaków.