Sześć długowłosych owczarków niemieckich szuka domów!

Aktualności » Sześć długowłosych owczarków niemieckich szuka domów!

2015-01-21 19:56

Pilnie szukamy domów dla sześciu długowłosych owczarków niemieckich!

W jednej z miejscowości powiatu cieszyńskiego mieszka sześć owczarków niemieckich pilnie szukających domów! Psami zajmował się małżonek obecnej właścicielki, ale w ubiegłym roku zmarł. Ona sama bardzo ciężko się rozchorowała, i nie jest w stanie zajmować się tyloma psami. Z bólem serca prosi o pomoc w znalezieniu nowych domów. Sytuacja jest bardzo ciężka, będziemy pomagali w dokarmianiu, sprowadzimy weterynarza, aby psy na miejscu zaszczepił, jednak najbardziej potrzebne są nowe domy!

Do oddania są cztery suczki i dwa psy. Jeden z psów, młody (na zdjęciu w okienku), w wieku około jednego roku trzymany jest oddzielnie. Suczki mają około osiem lat, są w jednym kojcu, razem żyją zgodnie. Jedna z nich, najstarsza, bardzo zmarniała. Opiekunka bardzo się o nią martwi, więc dla niej najpilniej szukamy domu. W osobnym kojcu jest też dorosły pies.

Niestety psy nie są wykastrowane ani wysterylizowane, nowi właściciele będą musieli zrobić zabiegi już po adopcji. Psy są łagodne i posłuszne.

W sprawie adopcji można kontaktować się pod numerem: Anita, tel. 608 393 389