Tania, stara, zrezygnowana, niechciana...

Aktualności » Tania, stara, zrezygnowana, niechciana...

2014-11-27 20:36

Gdy trafiła do schroniska w 2012 roku oceniono, że ma już około 10 lat. Trafiła do kojca z innymi psiakami, i tam czekała na swoją szansę, na dom i spokojną starość. Niestety do adopcji szły młode, piękne, przebojowe, a ona początkowo przy kratach, a później w kąciku kojca cichutko godziła się ze swym losem, aż w końcu poddała się. Skulona w kłębek staruszka zobojętniała, jadła i spała, już na nic nie czekała. Taką właśnie niedawno ją zobaczyliśmy, cichutka kupka psiego nieszczęścia... Chwyciła nas za serce, i już nie puściła. W sobotę 29 listopada zabieramy Tanię ze schroniska, pojedzie do domu tymczasowego w Bielsku, gdzie nareszcie zazna ciepła, miłości, i godnej psiej starości.

Suczka będzie wymagała podleczenia starych schorowanych stawów, dobrej karmy dla seniorów, witamin. Prosimy o wsparcie dla Tanii, która na pewno na to załuguje! Każdy datek z dopiskiem "dla Tanii" zostanie przeznaczony na pomoc dla tej uroczej psiej babci.

O jej dalszych losach będziemy informowali w aktualnościach.