Wesprzyj Fundację!

Naszą misją jest zwalczanie okrucieństwa i przemocy wobec zwierząt, poprawienie warunków ich życia, uświadamianie ludziom, że zwierzę to nie rzecz, że czuje, cierpi, tęskni i kocha, że niezależnie od gatunku zasługuje na dobre traktowanie, na opiekę i godne życie. Naszym zadaniem jest ratowanie, niesienie pomocy i opieki potrzebującym zwierzętom.

Działania i pomoc realizujemy dzięki darowiznom, datkom, zbiórkom i akcjom charytatywnym. Przekazane darowizny przeznaczymy na ratowanie życia i zdrowia zwierząt. Pomóż nam pomagać!

Każdą przekazaną nam darowiznę możesz odliczyć od podatku -
osoba fizyczna do 6% dochodu, osoba prawna do 10% dochodu.

Za każde wsparcie serdecznie dziękujemy!

Wybierz kwotę wsparcia: