Wesprzyj naszą zbiórkę i pomóż ratować osierocone maluszki!

Aktualności » Wesprzyj naszą zbiórkę i pomóż ratować osierocone maluszki!

2020-04-20 09:47

Kochani!

Dla większości z nas ostatni czas jest bardzo wyjątkowy i niekoniecznie radosny. Ciężko zachwycać się pięknem budzącej się do życia natury zgodnie z zaleceniami zostając w domu.
Przyroda natomiast nie zważa na te okoliczności – bezdomne i nieupilnowane zwierzęta rozmnażają się.

Niestety w związku ze wstrzymaniem tegorocznej akcji dofinansowania sterylizacji możemy spodziewać się znacznie większej niż zazwyczaj ilości niechcianych kociąt i szczeniąt. Próbując przygotować się na ich pojawienie już teraz szukamy dla nich domów tymczasowych. Dla tych z Was, którzy nie mogą przyjąć naszych najmłodszych podopiecznych, a chcieliby wesprzeć naszą akcję ratowania maluszków stworzyliśmy zbiórkę:

Gorąco zachęcamy do pomocy w naszej walce o życie porzuconych maleństw – od teraz każdy z Was może wziąć w niej udział! Liczymy na to, że dzięki Waszemu wsparciu uda nam się uratować ich jak najwięcej!

Zapraszamy też do dołączenia do naszego wydarzenia, gdzie na bieżąco będzie można śledzić co słychać u uratowanych maluchów: