Weteran Zibi, teraz Miecio, znalazł swoje miejsce na ziemi!

Aktualności » Weteran Zibi, teraz Miecio, znalazł swoje miejsce na ziemi!

2014-12-18 21:55

Zibi, niedawno o nim pisaliśmy, pies który był jednym z najstarszych mieszkańców schroniska, liczący sobie przynajmniej 14 lat ma dom! Taki na zawsze, najlepszy, kochający, pełen dobrych ludzi i innych zwierzaków:-) 17 grudnia wieczorem zameldował się w Ustroniu, gdzie od razu znalazł dla siebie miękki i ciepły kącik. Dostał swoje legowisko, własną miskę, i baaaardzo dużo miłości. Z relacji z nowego domu wiemy, że Zibi przemianowany na Miecia bardzo szybko załapał, co to łóżko, a na spacerze niczym pełen sił młodziak pognał za kotem, jakby ostatnie parę lat spędził na wyścigach psich zaprzęgów:-) Mamy nadzieję, że starość Miecia będzie długa i bardzo szczęśliwa!