1% - Rozlicz się z nami, ze zwierzakami
Przekaż 1% naszej organizacji

SafeAnimal

Wesprzyj nas z Zooplus - RABAT!
Robiąc zakupy wesprzyj czworonogi za darmo!
Zostań domem tymczasowym
Informacja o programie pitax

Darmowy Program PIT dostarcza Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP

Zoolove dla Lepszego Świata

Aktualności » Zoolove dla Lepszego Świata

2021-03-31 07:46

Znany wszystkim sklep internetowy z akcesoriami dla zwierzaków zooplus zaprosił nas do wzięcia udziału w kwietniowej edycji programu zoolove! 💚

Ideą programu charytatywnego zoolove jest pomoc różnym organizacjom działającym na rzecz zwierząt w Polsce. Organizacja biorąca udział w programie otrzymuje 10% wartości sprzedaży netto produktów marki zoolove kupionych w danym okresie. Wysokość wsparcia w pełni zależy więc od Was i pozostałych klientów. Dzięki środkom przekazanym przez zooplus będziemy mogli pozwolić sobie na zakup dodatkowego sprzętu, uzupełnić zapas karm dla podopiecznych lub nawet pokryć koszty ich leczenia.

Zatem już od jutra kupując w sklepie zooplus dowolny produkt opatrzony logo zoolove, część wydanych na niego pieniędzy trafi właśnie do naszej fundacji i zwierząt, którymi się opiekujemy.

Zapraszamy! 💚

Więcej o akcji znajdziecie TUTAJ.