1% - Rozlicz się z nami, ze zwierzakami
Przekaż 1% naszej organizacji

SafeAnimal

Wesprzyj nas z Zooplus - RABAT!
Robiąc zakupy wesprzyj czworonogi za darmo!
Zostań domem tymczasowym
Informacja o programie pitax

Darmowy Program PIT dostarcza Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP

"Artyści dla Lepszego Świata" vol. III i wyjątkowa, kocia Kufa od KUFA.design

Aktualności » "Artyści dla Lepszego Świata" vol. III i wyjątkowa, kocia Kufa od KUFA.design

2021-01-20 18:12

Zapraszamy licytacji nowej, pięknej, wyjątkowej, PIERWSZEJ KOCIEJ KUFY od KUFA. design!

Rzeźba jest unikatowa, bo została ozdobiona przez młodą artystkę Paulinę Sierpień, studentkę IV roku Architektury Wnętrz na Polsko-Japońskiej Akademii Technik Komputerowych w Warszawie. Paulina jest wielką miłośniczką malarstwa impresjonistycznego, Japonii i... kotów! Maluje obrazy i tworzy komiksowe portrety na zamówienie, które możecie podejrzeć na instagramowym profilu @comic.traits. Kultura Japonii jest jej wielką inspiracją i marzeniem, by poznać ją poprzez podróże. Prywatnie Paulina jest dumną posiadaczką dwóch kotek.

To już trzecia aukcja charytatywna z cyklu "Artyści dla Lepszego Świata" zainicjowanego przez wspaniałych twórców z KUFA.design. Całkowity dochód z aukcji wesprze oczywiście naszych podopiecznych!
Licytować można tylko pod oryginalnym postem na facebookowym fanpage'u KUFA. design:

Aukcja trwa do niedzieli 24.01.2021 do godz. 21:00.

Prosimy o udostępnienia! To dzięki Wam aukcja po raz kolejny może odnieść ogromny sukces, tak jak w poprzednich edychach fantastycznej akcji "Artyści dla Lepszego Świata".