1% - Rozlicz się z nami, ze zwierzakami
Przekaż 1% naszej organizacji

SafeAnimal

Wesprzyj nas z Zooplus - RABAT!
Robiąc zakupy wesprzyj czworonogi za darmo!
Zostań domem tymczasowym
Informacja o programie pitax

Darmowy Program PIT dostarcza Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP

Dziś 1 Lipca - Międzynarodowy Dzień Psa‼

Aktualności » Dziś 1 Lipca - Międzynarodowy Dzień Psa‼

2021-07-01 17:05

Życzymy więc z całego serca ❤️ wszystkim psiapsiołom samych pięknych, beztroskich dni wypełnionych miłością i bezpieczeństwem.

Ten wyjątkowy dzień to nie tylko doskonała okazja, by poświętować ze swoim pupilem, ale i pomyśleć o tych czworonogach, które mają nieco mniej szczęścia i dopiero czekają na kochających opiekunów. Właśnie dlatego na platformie dlaSchroniska.pl wystartowała akcja „Zabawkowa Paka dla Bezdomniaka”, przyłączając się do zbiórki zabawek, możecie umilić czas zwierzakom w schroniskach i fundacjach. Akcja potrwa na platformie www.dlaSchroniska.pl do 7 lipca.

Dorzuć swoją cegiełkę do wielkiej Zabawkowej Paki dla Bezdomniaków z 34 placówek z całej Polski! Zebrana w ten sposób kwota zostanie po równo podzielona pomiędzy wszystkich uczestników akcji (w tym nas!), a za jej wartość zwierzaki otrzymają paczki wypełnione po brzegi tak bardzo potrzebnymi zabawkami wysokiej jakości! Wystarczy, że:
➡ wejdziesz na: https://dlaschroniska.pl/?view=animal&id=HyxVkEot3u
➡ i dorzucisz swoją cegiełkę na ten szczytny cel!

DZIĘKUJEMY W IMIENIU WSZYSTKICH BEZDOMNIAKÓW ❤️