Johnny (Jaś)
jjj Płeć: KocurWiek: 2 lata 6 miesięcyRasa: EuropejskiUmaszczenie: BiałySierść: KrótkaStatus: AdoptowanySterylizacja/Kastracja: Tak
Stan zdrowia:

Zdrowy.

Opis:

Johnny jest cudnym, śnieżnobiałym kocurkiem. ❄️ Zawsze trzyma się o krok za siostrą, lubi sobie pogadać, pośpiewać, skakać po drapakach, dokazywać, i łapać muchy ? Przez dłuższy czas miał koci katar, ale już ma się całkiem dobrze. Jest to kocurek, który nie lubi dotykania przez człowieka lub jeszcze się go boi. Potrzebuje dłuższego czasu, aby się przekonać do człowieka. ? Jako że jest płochliwym kocurkiem, rekomendujemy go do spokojnego domu bez małych dzieci.

Johnny wraz z siostrą Margaret (również do adopcji!) potrafią ładnie korzystać z kuwety, jak na młode koty są bardzo energiczne i skoczne, dlatego czasem mogą narobić bałaganu. Trzeba być przygotowanym na to, że nieodpowiednio zabezpieczone rośliny domowe mogą zostać przez nie unicestwione (sprawdziliśmy! ?).

?Johnny ze względu na nieśmiałość i wycofanie szuka domu najlepiej z siostrą lub na dokocenie. Oba przyjechały do nas w marcu z Ukrainy. ?? Ich stosunek do innych dzieci oraz zwierząt nie jest znany. Kotki mają 10 miesięcy, są wykastrowane, odrobaczone, zaczipowane i testowane na FIV/FeLV (ujemne). Niedługo zostaną zaszczepione. Przebywają w Cieszynie.

Jeśli chciałbyś dać domek Johnnemu, wypełnij ankietę - oddzwonimy! https://forms.gle/ZByi6KLrPRyhSYVAA

Galeria:

Wesprzyj działalność Fundacji!

Wspieram co miesiąc:

Wspieram / Siepomaga

Wspieram jednorazowo. Wybierz kwotę wsparcia: