Bruno
Bruno Płeć: PiesWiek: 10 lat 8 miesięcyRasa: MieszanaUmaszczenie: CzarneSierść: KrótkaStatus: Gotowy do adopcjiSterylizacja/Kastracja: Tak
Stan zdrowia:

Zdrowy. Chora tarczyca, zwyrodnienie kręgosłupa, zalecane spokojne spacery (do 30 min.)

Zażywane leki: FORTHYRON 400mg (ok 35zł/miesięcznie), dieta niskotłuszczowa.

Opis:

Ten sympatyczny psiak trafił pod opiekę Fundacji na początku czerwca 2019. Niewiele wiemy o przeszłości Bruna - w styczniu 2019 roku znalazł się w schronisku w Bielsku-Białej, następnie został przekazany do domu tymczasowego, gdzie przebywał kilka miesięcy. Tam głównie trzymany w jednym pomieszczeniu, prawie bez spacerów. Piesek w przeszłości był źle karmiony, dlatego wymaga jedzenia niskotłuszczowego.

Po zachowaniu Bruna domyślamy się, że jego historia była smutna i niewiele dobrego spotkało go w życiu. Pomimo trudnych przeżyć jest psem pogodnym, łagodnym i przyjaznym. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, uwielbia spacery choć trzeba mu je ograniczać. Jest psem towarzyskim, uwielbia dzieci i inne zwierzęta.

Idealny dom dla niego to dom z ogrodem lub regularne spacery, najlepiej z innym psem lub kotem do towarzystwa.

Galeria:

Wesprzyj działalność Fundacji!

Wspieram co miesiąc:

Wspieram / Siepomaga

Wspieram jednorazowo. Wybierz kwotę wsparcia: