Miłeczka - nasza najnowsza podopieczna (REZERWACJA)

Miłeczka, kochaniutka koteczka to nasza najnowsza podopieczna, a także pierwszy kot w tym roku!

Dziewczynka jest chodzącą miłością! Choć kotków u nas było sporo, a wszystkie kochamy tak samo, to czasem zdarza się taki WYJĄTKOWY kociak, niesamowicie oddany i wierny, miłośnik ludzkiego gatunku.

To właśnie Ona.

Traktorek włącza z automatu przy każdym dotyku, uwielbia być noszona na rękach, przytulana, najważniejsza. Chętna na buziaki, które równie chętnie odwzajemnia wylizując dłonie opiekunki, bądź cmokając ją czule po twarzy na przywitanie. Bardzo źle radzi sobie z samotnością, a zamknięta w klatce płacze okropnie i nawołuje człowieka. Dlatego też nasz awaryjny domek tymczasowy zamiast standardowo umieścić nowego kociaka z dala od prywatnego stada, musiał zrezygnować z izolacji

Miłeczka obecnie jest zamykana jedynie pod nieobecność opiekunki.

Na szczęście koteczka nie zbliża się do zwierzakowych rezydentów i burczy ostrzegawczo, gdy któryś z nich zaciekawiony zbliży się zanadto.

Dziewczynka ma ok. 3-miesięcy. Została znaleziona w lesie przez turystów, których zaniepokoił płacz kociaczka i postanowili odnaleźć jego źródło. Podobno ktoś widział tam wcześniej jakaś panią z kotem, dlatego podejrzewamy, że Miłeczka została porzucona.

Według relacji turystów od razu wskoczyła im na kolana i nie chciała zejść, dlatego też postanowili poszukać pomocy. Tak trafiła do nas. Kotka jest już bezpieczna, została odrobaczona. W przyszłym tygodniu czeka ją szczepienie oraz testy. Gotowa do adopcji będzie za około 2 tygodnie (tydzień po szczepieniu).

Wydaje się być zupełnie zdrowa, ma piękne, mięciutkie futerko, zadziorną czarną bródkę, dwukolorowe oczka i kocha człowieka całą sobą, okazując tą miłość na wszelkie sposoby.

Polecamy nasza cudowną Miłeczkę do adopcji. ?

? Zachęcamy do wypełnienia ankiety wpisując jej imię: https://tiny.pl/7fxlp

• c

Wesprzyj działalność Fundacji!

Wspieram co miesiąc:

Wspieram / Siepomaga

Wspieram jednorazowo. Wybierz kwotę wsparcia: