Przekaż 1% podatku

Pomoc » Przekaż 1% podatku

PRZEKAŻ DAROWIZNĘ – TO NIC NIE KOSZTUJE!

Fundacja dla Zwierząt i Środowiska „Lepszy Świat” pomaga bezdomnym, oraz pokrzywdzonym przez los i ludzi zwierzętom, prowadzi dla nich domy tymczasowe i współpracuje w ramach wolontariatu z cieszyńskim schroniskiem dla psów. Jesteśmy organizacją non-profit, nie prowadzimy działalności gospodarczej, a nasze działania finansujemy z darowizn ludzi, którym los bezbronnych zwierząt nie jest obojętny. Od listopada 2012 roku jesteśmy Organizacją Pożytku Publicznego.
Abyśmy nadal mogli pomagać, chronić i ratować zwierzęta, potrzebne jest nam Państwa wsparcie, które Was nic nie kosztuje, a nam pomoże nadal działać z korzyścią dla naszych braci mniejszych.