Łappka - Miejsca Przyjazne Zwierzętom

Znajdź miejsca przyjazne Twojemu zwierzakowi.

Aplikacja "Łapka" to innowacyjne narzędzie stworzone z myślą o właścicielach zwierząt. Pozwala ona na łatwe wyszukiwanie i odkrywanie miejsc przyjaznych zwierzętom, takich jak restauracje, parki, hotele czy kawiarnie, które oferują specjalne udogodnienia dla zwierząt. Zawiera funkcje takie jak mapy, recenzje i rekomendacje, co ułatwia znalezienie idealnego miejsca na wspólne chwile z pupilem. Dzięki "Łapce" właściciele mogą bez problemu planować wyjścia z uwzględnieniem potrzeb swoich czworonożnych towarzyszy.

aplikacja miejsc przyjaznych zwierzętom

Odkryj miejsca przyjazne zwierzętom z aplikacją Łapka!

Miejsca przyjazne zwierzętom w zasięgu Twojej ręki

Zastanawiasz się, gdzie możesz wybrać się ze swoim czworonożnym przyjacielem? Aplikacja Łapka to Twoje kompendium wiedzy o restauracjach, kawiarniach, hotelach i parkach przyjaznych zwierzętom. Nasza intuicyjna baza danych miejsc przyjaznych zwierzętom zapewnia łatwy dostęp do najświeższych informacji o lokalizacjach, które witają Twojego psa, kota lub inne zwierzęta z otwartymi ramionami. Odkryj najlepsze pet-friendly miejsca w swoim mieście i dziel się swoimi doświadczeniami, dodając recenzje i oceny. Łapka to nie tylko aplikacja, to społeczność miłośników zwierząt, którzy dbają o to, aby każde miejsce było prawdziwie welcoming pets.

Nie tylko zwiększasz komfort swojego pupila, ale także wspierasz lokalne biznesy przyjazne zwierzętom. Dołącz do nas już dziś i bądź częścią zmiany, która sprawia, że świat staje się bardziej przyjazny dla zwierząt.

Funkcje aplikacji

• Wyszukiwanie miejsc przyjaznych zwierzętom: Użytkownicy mogą wyszukiwać lokale, które aktywnie witają zwierzęta domowe.
  • Mapa z lokalizacjami: Interaktywna mapa pokazuje lokalizacje miejsc przyjaznych zwierzętom, ułatwiając planowanie wycieczek.
  • vRecenzje i oceny: Użytkownicy mogą czytać i dodawać recenzje miejsc, co pomaga innym w podejmowaniu decyzji.
  • Filtracja wyników: Możliwość filtrowania miejsc według rodzaju zwierzęcia, typu lokalu, czy dostępnych udogodnień.
  • Porady i wskazówki: Sekcja z poradami na temat podróżowania ze zwierzętami i opieką nad nimi w miejscach publicznych.
  • Informacje o udogodnieniach: Szczegółowe informacje o udogodnieniach dostępnych w każdym miejscu, jak miski z wodą, przysmaki czy specjalne legowiska.
  • Możliwość dodawania nowych miejsc: Użytkownicy mogą proponować nowe miejsca, które są przyjazne dla zwierząt.
  • Integracja z mediami społecznościowymi: Możliwość udostępniania ulubionych miejsc w mediach społecznościowych.
  • Informacje o wydarzeniach: Informacje o lokalnych wydarzeniach przyjaznych zwierzętom.
  • Wsparcie społeczności: Możliwość dołączania do społeczności użytkowników aplikacji, wymiany doświadczeń i porad.

Korzyści dla Twojego Miejsca

• Zwiększona widoczność: Twoje miejsce staje się bardziej widoczne dla dużej społeczności miłośników zwierząt.
  • Docieranie do specyficznej grupy klientów: Przyciągaj klientów poszukujących miejsc przyjaznych dla zwierząt.
  • Pozytywny wizerunek: Włączenie się do sieci "Łapka" buduje wizerunek miejsca jako przyjaznego dla zwierząt i świadomego społecznościowo.
  • Recenzje i rekomendacje: Zbieraj bezpośrednie opinie od klientów, co pomaga w ulepszaniu oferty i usług.
  • Organizacja wydarzeń: Możliwość promowania specjalnych wydarzeń i ofert skierowanych do miłośników zwierząt.

Chcesz, aby Twoje miejsce było widoczne w Łapce? Dodaj je teraz!

Wesprzyj działalność Fundacji!

Wspieram co miesiąc:

Wspieram / Siepomaga

Wspieram jednorazowo. Wybierz kwotę wsparcia: