Jaś
d Płeć: KocurWiek: 2 lata 7 miesięcyRasa: EuropejskiUmaszczenie: Czarno-białeSierść: KrótkaStatus: ZarezerwowanySterylizacja/Kastracja: Wkrótce
Stan zdrowia:

Zdrowy.

Opis:

Kocur czarno-biały urodzony w sierpniu 2021 r., szuka domu niewychodzącego. Jest bardzo zżyty z bratem Stasiem, więc najlepiej jakby trafiły do wspólnego domu.

Te dwa ancymonki uwielbiają zabawę, a ponieważ są razem, tymczasowa opiekunka nie musi martwić się o zapewnienie im odpowiedniej dawki wrażeń - sama obecność brata jest bowiem wystarczająca atrakcją ;). Jak na prawdziwych samców przystało, lubią dobrze zjeść, a po posiłku - dbając o swój wizerunek i higienę osobistą, wylizują i czyszczą się zawzięcie. Pięknie i trafnie korzystają z kuwetki, choć nie zawsze zakupują to co tam zostawią. Są odważnymi młodzieńcami, chętnie odkrywają to co JESZCZE nie odkryte, penetrując każdy zakątek swojej przestrzeni, a jedyne co budzi w nich strach to... odkurzacz!

Chociaż mają siebie, nie stronią od obecności człowieka, wręcz przeciwnie! Uwielbiają wylegiwać się na kolanach i wtulać w opiekuna. Czasem dla zabawy podgryzają mu palce, lecz zawsze bardzo delikatnie.

Jaś jest zaszczepiony i zachipowany, testy FIV i FELV ma ujemne.

Galeria:

Wesprzyj działalność Fundacji!

Wspieram co miesiąc:

Wspieram / Siepomaga

Wspieram jednorazowo. Wybierz kwotę wsparcia: